Pizsamák - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Szilikon frissentartó, V-nyakú felső, sztreccsnadrág, női pizsama is a kínálatban.
Pizsamák - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunkA konyhánkban, a saját magunk által elkészített finomságok tárolásához hasznos eszközöket találunk a Tchibo webáruház heti ajánlatában: a szilikon frissentartó fedél szettben 3 db újra felhasználható fedőt találunk, amelyeket akár gyümölcsök és zöldségek vágott oldalára húzva, akár tálakra, vagy dobozokra illesztve is felhasználhatunk, hogy így biztosítsanak hosszabban tartó frissességet. A szettben két átlátszó és egy piros fedelet találunk. Ha egész dobozt szeretnénk, akkor az összehajtható frissentartó dobozt válasszuk, ami kerek alapú, használaton kívül pedig egészen laposra összehajtható, így nem is foglal sok helyet – csak akkor, ha épp tartanánk benne valamit: kinyitva akár 4,3 liter élelmiszer befogadására is képes, pattintó szárának köszönhetően teljesen biztonságosan elzárva azt a külvilágtól!

Ha szeretnénk a műanyag palackok helyett mutatósabb üvegekben tartani a folyadékokat, akkor a rusztikus, mediterrán hangulatú, 1 literes csatos üvegpalackon akadhat meg a szemünk! A légmentes zárnak köszönhetően akár szénsavas italokat is tárolhatunk benne, de kiválóan alkalmas gyümölcslevek és borok kínálásához is! A palack olyan újrahasznosított üvegből készült, aminek köszönhetően enyhe, zöldes csillogása van, így üresen is figyelemfelkeltő dísze lehet az étkezőasztalnak!

Ki a konyhából, át a gardróbba! A sötétkék és piros színekben kapható rövidujjú női V-nyakú felső lágy esésű pamut-viszkóz anyagával tökéletes választás a sportosan nyárias szettekhez, rugalmas derékrészének köszönhetően pedig minden helyzetben optimálisan illeszkedik majd. A lezser megjelenésű darab összhangját a V-nyakkivágás mellett ejtett vállú ujjai teszik teljessé.

Kényelmes és időtlenül elegáns megoldás a női ¾-es sztreccsnadrág, ami rugalmas derékrészével tökéletes tartást és kényelmes biztosít anélkül, hogy bevágna, egyenes alsó szegélye pedig szabad mozgást biztosít a rajta található hasítékoknak köszönhetően. A tonális, pöttyös nyomott mintával egyedi megjelenésű nadrág oldalán színben harmonizáló paszpól található – ez a darab tökéletes választás az előbb bemutatott felső mindkét színvariációjához, de szinte bármilyen más kedvenc nyári darabhoz is!

Csinos és praktikus kiegészítő a 4 az 1-ben táska, amely többféleképpen – övtáskaként, váll- és oldaltáskaként is – hordható, illetve külön hordhatjuk a hozzá tartozó övet is! A finoman erezett, kiváló minőségű műanyagból készült kisméretű, bélelt táska elegendő helyet biztosít a legfontosabb kellékek számára belső rekeszében, amin belül egy további cipzáras, valamint egy nyitott rekesz is található.

Éjszakára is választhatunk megfelelő hálóruhát a heti ajánlatból, hiszen csinos és kényelmes fehérneműket is találunk benne! A sötétkék női rövidnadrágos pizsama egyedülállóan lágy, kevert Lenzing Modal® anyagból készült; a szett egy V-nyakkivágásnál csipkével díszített felsőrészből és egy csillogó hatású, rugalmas derékrésszel ellátott rövidnadrágból áll. A laza szabású darabok rendkívül kényelmesek és csinosak, így hatékonyan járulnak hozzá, hogy az éjszaka órái a lehető legpihentetőbbek legyenek!

A csipkés női bustier melltartó és a magas derekú alsó napközben biztosít tökéletesen kényelmes alapot az öltözködéshez: a melltartó merevítő nélkül készült, így különösen kényelmes, amit tovább fokoznak az állítható hosszúságú pántok és a háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész, valamint a csillogó, puha mell alatti gumi, ami kellemes tartást biztosít a keblek számára. Az alsó a magasan szabott derékrésznél enyhén alakformáló anyaggal készült, emellett puha microtouch anyagával biztosítja a kényelmet, miközben elöl csinos csipkebetoldás teszi különleges megjelenésűvé ezt a fehérneműt, amiben pamut lépésbetét is található!

Egyetlen dolog van, amivel még közelebb kerülhetünk Olaszországhoz, ez pedig egy laza kiruccanás az országba! Ehhez többféle táska és bőrönd közül is választhatunk: a sötétbarna utazótáska hétvégi, vagy egyéb rövid ideig tartó kiruccanásokhoz ideális választás, amikor egy bőrönd még túlzás lenne, de egy hátizsák már kevés. A táska nagy cipzáras főrekeszében elférnek a nagyobb ruhadarabok, emellett pedig számos kisebb rekesz található benne a rendezett pakolás érdekében. Vállpántja állítható hosszúságú, de teljesen le is vehető, miközben a stílusos megjelenés is adott lesz a kiváló minőségű, bőrhatású anyagból készült díszeknek köszönhetően!

Háromféle méretben választhatunk keményfedeles bőröndöt is a pezsgőszínű darabok közül, így akár egyedül, akár családdal indulunk útnak, biztosan találunk olyan méretet, amiben elfér az összes csomag – vagy épp több kisebb darabot, hogy mindenkinek meglegyen a sajátja! Az erős műanyagból készült bőröndök különösen terhelhetők, és 360°-ban forgatható, könnyen futó 4 görgőjükkel pedig mindig jól és kényelmesen navigálhatók. A teleszkópos húzókar mindhárom méret esetén rögzíthető, ahogy a beépített TSA zár is ott van minden darabon. Az egyetlen különbség, hogy a legkisebb méretű bőröndön egy fogantyú van a közepes és a nagy verziók két darabja helyett – ezen kívül a bőröndök belső elrendezése azonos: vagyis egyik oldalon rögzítőpántokkal, másik oldalon pedig cipzáras válaszfallal rendelkeznek, ez utóbbin további cipzáras rekeszekkel.

A rendezett pakolást segíti a barna színben kapható 2 az 1-ben pipere- és ékszertartó, aminek fölső rekesze klasszikus neszesszerként elnyeli a sminkeszközöket, alsó rekesze pedig az ékszerek biztonságos és rendezett tárolására szolgál 2 gyűrűtartóval, 2 fülbevalótartóval, valamint további hellyel a nyakláncok számára. Így mindent egy helyen tárolhatunk, ami a csinos megjelenéshez szükséges, hogy az otthontól távol is a legjobb formánkat hozhassuk!

Kapcsolódó cikkek

Pizsamák - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Pizsamák - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A nők legnagyobb örömére a Tchibo webáruház ajánlatából válogattunk.