Hálóingek– a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Nagyobb méretekre szabták a testszínű mellett feketében is kapható alakformáló body-t, melynek kosármérete 80E-től indul, egészen 100E méretig kapható.
Hálóingek– a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Nagyobb méretekre szabták a testszínű mellett feketében is kapható alakformáló body-t, melynek kosármérete 80E-től indul, egészen 100E méretig kapható. Speciális szabásvonalával a kicsinyítő melltartóéval azonos hatást ér el, vagyis egy kosármérettel kisebbnek mutatja a melleket, miközben merevítőivel optimális tartást biztosít számukra. Kétrétegű, nem átlátszó kosarai varrás nélkül előformázottak, puhán párnázott, különösen széles pántjai pedig állítható hosszúságúak. Emellett a csinos megjelenésre is gondoltak a tervezők, hiszen a lábkivágásnál mutatós, hálós betétek díszítik a body-t, amely alul kétszeresen állítható, patentgombos zárórésszel, és pamut lépésbetéttel is rendelkezik.

Ha kényelmes hálóruhát keresünk, akkor is jó helyen járunk, hiszen a normál fazonú, mályva színű, S-től XXL méretig kapható női átlapolt hálóing magas biopamut tartalmával remek választás lehet a pihentető éjszakákhoz! Divatos, átlapolt hatású szabásával megjelenése is különleges, amihez V-alakú nyakkivágása és az azon, valamint az átlapolt részen végigfutó csipkeszegély is nagyban hozzájárul, miközben a nőies sziluettről az enyhén A-vonalú szabás gondoskodik.

Ha igazán romantikus hangulatú darabot választanánk, akkor a fehér színben, S-től XL méretig kapható csipkés neglizsé mindenképpen érdemes a figyelmünkre! A lágy, kevert modálból készült anyag kellemesen simul a bőrre, a kényelem pedig tovább fokozható, hiszen az állítható hosszúságú pántoknak köszönhetően könnyedén kiválasztható a legmegfelelőbb megoldás. Az alsó szegélyek oldalhasítékai hangsúlyozzák a nőies sziluettet és biztosítják a szabad mozgást, miközben a V-alakú nyakkivágás finom csipkedíszítése igazán lágy összhatásról gondoskodik!

Lezserebb viseletet biztosít a rövid ujjú pizsama és a rövidnadrágos pizsama is – mindkét szett alsója a köntösről már ismert sötétkék, levélmintás anyagból készült, amely ebben az esetben biopamuttal készült kevert pamut-viszkóz. A rövid ujjú szett sötétkék, kerek nyakkivágású felsőjéhez hosszú, rugalmas derékrészű hosszú nadrág társul, míg a rövidnadrágos szett esetén a rugalmas derékrészű alsóhoz tartozó felső szintén rövidujjú, ám ezúttal világoslila színű. Mindkét szett S mérettől kapható, ám a rövidnadrágosból a legnagyobb elérhető méret az XL, míg a másik szett XXL méretig is beszerezhető!

Kapcsolódó cikkek

Pizsamák - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Pizsamák - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A nők legnagyobb örömére a Tchibo webáruház ajánlatából válogattunk.